Wie zijn we ?

 

Ons bedrijf is een familiebedrijf dat in 1968 door Jean-Paul en Claire Parduyns opgericht werd, de ouders van de huidige eigenaar, Eric Parduyns. 

Aanvankelijk was het gespecialiseerd in auto-onderdelen. In het begin van de jaren 70 richtte het zich op de diensten aan de nijverheid.
In de loop van de jaren heeft ons bedrijf zich gediversifieerd. Het bestaat nu uit verschillende departementen

 

Ons team bestaat vandaag uit 25 jonge en dynamische medewerkers die in hun grote meerderheid een elektromechanische opleiding hebben.

 

We weigeren « nee » te zeggen en zoeken voor u het zeldzame onderdeel dat de producenten uit hun programma hebben verwijderd.

 

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.
We werken op een eenvoudige manier want we kennen de doeltreffendheid van het menselijke contact in ons beroep. 

We kennen de producten die we u voorstellen. We opteren voor de beste partners. Voor sommigen selecteren we hun hele gamma, voor anderen de producten die het best aangepast zijn aan onze markt.

 

Uw vragen worden binnen de kortst mogelijke termijn behandeld.
Onze toonbank is voor iedereen open. U aarzelt over het te bestellen onderdeel? Maakt u zich geen zorgen, we helpen u het te definiëren !

 

Hebt u een voorraadprobleem bij u? Vertrouw onze voorraad. Die is aangepast en heel waarschijnlijk zullen we u van dienst kunnen zijn. Kom ons bezoeken wanneer het u past. Onze openingstijden zijn bijzonder flexibel.

 

Een pech buiten deze openingstijden? Doe een beroep op onze dienst reparatie. Draai ons algemene nummer (+32(0)69.669.555) en u wordt onmiddellijk doorverbonden met de medewerker van wacht.

 

Ten slotte stellen we u verhuurmaterieel voor (lassen en snijbranden, onderhoudswerktuigen zoals hydraulische moeren, inductie verwarmingsapparaten om kogellagers te monteren, laseruitlijning…).