Samenwerking met SKF

 

SKF Authorized Distributor

 

 

Spitstechnologie in kogellagers en all-in oplossingen voor het ontwerp en onderhoud van rotatiemachines !

 
Dankzij de uitstekende competenties van de ingenieurs van onze hoofdleverancier vinden alle bijzondere gevallen hun oplossingen om de prestaties van uw machines te optimaliseren.

Samen stellen we u oplossingen « op maat » voor om de rendabiliteit van uw investeringen in productie-uitrusting en onderhoud te verbeteren. Deze oplossingen berusten op onze competenties in mechanisch, curatief en preventief onderhoud, trillingentoezicht en beslissingshulpsystemen betreffende onderhoud.

 

SKF biedt 3 types diensten :

 

  • Technische consultancy betreffende lagers: raadgevingen, berekeningen, uitrusting re-engineering, analyses van beschadigde lagers, …
  • Onderhoudsdiensten: montages, uitlijningen, afmetingen en trillingsanalyses, lubrificatie, uitrusting herconditionering, …
  • Meer strategische studies en contracten met het oog op de verbetering van de rendabiliteit van uw activa: proactieve onderhoudscontracten en geïntegreerde onderhoudscontracten.

 

Wenst u meer informatie over onze uitlijningsdientsen, machineverstellingen, trillingsanalyses, … raadpleeg onze website Parduyns Solutions.